蜜桃成熟时33d

蜜桃成熟时33dEveryone has a chance to learn, improve, and build up their skills.

Saturday, January 4, 2020

Adobe Premiere 2020 Test

38 Test Questions:

1. Which of the following is not specified by the tracks panel in the sequence dialog?

Answers:

? The master track’s format
? The instance of the audio track or the clip
? The number of audio tracks in a sequence
? The number of channels in the audio tracks

2. Why is a counting leader used?

Answers:

? To export audio files
? To verify that audio is working properly
? To verify that audio and video are working in sync
? None of the above

3. In Title Properties panel, which of the following options is used to specify the horizontal scale of the selected font?

Answers:

? Kerning
? Tracking
? Baseline Shift
? Aspect

4. Markers are used for reference but do not alter the video program.

Answers:

? True
? False

5. Suppose there is an audio clip (with average playback speed) for the following sentence:

“A digital audio editor is a application used for manipulating digital audio”

Our requirement is to insert an audible word “computer” before the word “application” in the same audio clip.

Which of the following edit methods is preferable to get the desired manipulated digital audio clip?

Answers:

? Frame-based
? Audio Samples

6. While editing multi camera sequences, which of the following synchronization methods, synchronizes clips to the specified timecode?

Answers:

? In Points
? Out Points
? Clip markers
? None of these

7. Which of the following premiere setting files cannot be transferred across platforms?

Answers:

? Motion settings (.pmt)
? Project files (.ppj)
? Sequences (.psq)
? Transition sets (.pfx)

8. Choose an appropriate option from the list to complete the following sentence:

When user creates low-resolution clips for offline editing with Adobe Media Encoder,

Answers:

? clips with single audio channel are created even if you have four or more audio channels on your footage.
? clips with two audio channels are created even if you have four or more audio channels on your footage.
? clips with all available audio channels are created that are there on your footage.
? filenames of the original clips are retained in the filenames of the encoded clips.

9. Splitting of clip creates a new and separate instance of the original clip.

Answers:

? True
? False

10. Which of the following is not a tool in the title window tool box?

Answers:

? Oval
? Straight line
? Polygon
? Zoom tool

11. In the given diagram, which filter has been applied on the clip in Figure A to get the output shown in Figure B?

Answers:

? Mosaic
? Extract
? Median
? Emboss

12. Which feature allows one to move, rotate, distort and magnify a variety of still image and video files?

Answers:

? Motion
? Zoom
? Rotate
? Position

13. Which of the following is another kind of split edit?

Answers:

? J cut
? H cut
? M cut
? None of the above

14. What determines the length of transition?

Answers:

? Length of clip in track Video 1A
? Length of clip in track video 1B
? Length of overlap of clip in track Video 1A over clip in track Video 1B
? None of the above

15. Which of the following blending or superimposing modes is the opposite of the Color mode?

Hint: Result color of the Color blending mode has hue and saturation of the source color and luminosity of the underlying color.

Answers:

? Hue
? Luminosity
? Saturation
? Exclusion

16. In the Title Properties panel, which of the following options is used to create superscripts and subscripts?

Answers:

? Slant
? Baseline Shift
? Leading
? Tracking

17. Adobe Premiere Pro saves style library files with the extension

Answers:

? .cfl
? .tlb
? .ppj
? .prsl

18. In the Audio Track Mixer shown above, what function does the button marked in red performs?

Answers:

? Mutes a send.
? Deletes a send.
? Completely turns off track output.
? Designates a send as a pre-fader or post-fader.

19. What is the frame size for NTSC video?

Answers:

? 720×486 pixels
? 720×480 pixels
? 720×530 pixels
? 720×534 pixels

20. Which of the following is true about linking and unlinking video and audio clips in a Timeline?

Answers:

? We can link video only to audio.
? We cannot link a video clip to another video clip.
? We cannot link an audio clip to another audio clip.
? We can link a video clip to multiple audio clips.

21. Which of the following is not a transparency key type?

Answers:

? Blue screen
? Green screen
? CMYK

22. Assuming that no optimization has been performed for rendering with available memory.

What is the maximum number of available processors that Premiere Pro can use by default for video rendering?

Answers:

? 18
? 11
? 16
? 10

23. What happens if gain value is set to forty percent in audio mixing?

Answers:

? Amplifies the clip
? Attenuates the clip
? Won’t accept this value
? None of the above

24. _____________ specifies the amount of space added or subtracted between specific character pairs.

Answers:

? Orientation
? Kerning
? Aligning
? Justify

25. Which option is not available in all the transitions?

Answers:

? Forward
? Reverse
? Anti-alias
? None of the following

26. How is extracting different from lifting?

Answers:

? Removes a range of frames from the timeline
? The frames can be within a single clip or can span multiple clips
? Removes the selected range of frames from all unlocked tracks and closes the gaps
? None of the following

27. Which of the following is true about Move Into Sync — one of the options to automatically synchronize clips that were moved out of sync?

Answers:

? Synchronizes clips to the specified timecode.
? Shifts the selected video or audio part of the clip in time to restore sync.
? Performs a slip edit to restore sync without moving the clip’s position in time.
? Moves the clip without regard to adjacent clips and overwrites any clips to regain sync.

28. A clip cannot be used multiple times in the timeline.

Answers:

? True
? False

29. Which type of transparency key should be applied on Figure A to achieve the result in Figure C, in the given diagram?

Answers:

? Chroma
? Alpha channel
? Track matte
? Image matte

30. What could be the reason if the Multi-Camera Monitor displays the same frame in large previews on both the left and right side?

Answers:

? The current clip is not a multi-camera clip.
? The multi-camera clip is not enabled.
? Effects applied to the target sequence are not display in the Multi-Camera Monitor.
? Storage bandwidth is not sufficient for the number of cameras used by the current clip.

31. What should be used to split multiple tracks at the same point in the timeline?

Answers:

? Razor tool
? Multi-razor tool
? Fade scissor tool
? None of the following

32. What does the acronym PAL stands for?

Answers:

? Phase altered line
? Phase alternating line
? Phase alternation line
? None of the following

33. In a Timeline panel, sub-mixes don’t have the options as shown in the image:

Answers:

? True
? False

34. The use of which transition has been shown in the given diagram?

Answers:

? Cross dissolve
? Cross zoom
? Cube spin
? Curtain

35. Which of the following Roll/Crawl Timing options, specifies the number of frames through which the title rolls at a slowly increasing speed until the title reaches the playback speed?

Answers:

? Ease-Out
? Ease-In
? Preroll
? Postroll

36. In the given diagram, what is the area inside the dotted line denoted by A called?

Answers:

? Title safe zone
? Action safe zone
? Frame safe zone
? Motion safe zone

37. The following image shows a Clip in Program Monitor showing two motion paths:

What does the spacing between dots indicates here?

Answers:

? Keyframed positions.
? Positions at interpolated frames.
? Speed between keyframes.
? Clip anchor points.

38. Which of the following is true about resizing the text box created with Path Type tool, which is shown in the image?

Answers:

? Resizing the text box, resizes the visible area along with the text it contains.
? Resizing the text box, resizes only the visible area; the text remains the same size.
? Resizing the text box, resizes only the text contained in the visible area; size of visible area remains the same.
? None of these.

Friday, June 8, 2018

WordPress Test 2018 (Top 10%)


We don't guarantee that all providedanswers is correct.
1. Which ofthe following will hash a string/password to its md5 equivalent?
Answers:
? md5()
? wp_generate_password()
? wp_generate_md5()
? password_md5()
2. Whichconditional tag checks if the dashboard or the administration panel isattempting to be displayed by returning «true’ (if the URL being accessed is inthe admin section) or «false» (for a front-end page).
Answers:
? my_admin()
? view_admin()
? is_admin()
? root_admin()
3. How canthe class name of a sub-menu be changed in the wp_nav_menu?
Answers:
? By manually adding the class name inAppearance—>Menus
? WordPress does not support the ability to change the class name of asub-menu in the wp_nav_menu.
? By adding the followingcode in functions.php: class UL_Class_Walker extends Walker_Nav_Menu { functionstart_lvl(&$output, $depth) { $indent = str_repeat(«\t», $depth); $output.= «\n$indent<ul class=\»level-«.$depth.»\»>\n»; } }
? By adding the following code in header.php: class UL_Class_Walker extendsWalker_Nav_Menu { function start_lvl(&$output, $depth) { $indent =str_repeat(«\t», $depth); $output .= «\n$indent<ulclass=\»level-«.$depth.»\»>\n»; } }
4. Which ofthe following functions are used to add administration menu item in WordPress ?
Answers:
? add_menu_page();
? add_admin_item();
? add_admin_page();
? add_admin_option();
5. Which ofthe following WordPress Multisite functions allows for getting content from oneblog and display it on another?
Answers:
? switch_blog()
? switch_to_blog()
? restore_current_blog()
? restore_to_current_blog()
6. Which ofthe following will correctly load localized (translated) text for a WordPressplugin?
Answers:
? functioncustom_theme_setup() { $lang_dir = get_template_directory() . ‘/lang’);load_theme_textdomain(‘tutsplus’, $lang_dir); } add_action(‘after_setup_theme’,‘custom_theme_setup’);
? function custom_theme_setup() { $lang_dir = get_template_directory() .‘/lang’); add_action(‘after_setup_theme’, ‘custom_theme_setup’); }
? function custom_theme_setup() { $lang_dir = get_template_directory() .‘/lang’); add_action(‘after_setup_theme’, ‘custom_theme_setup’); }load_theme_textdomain(‘tutsplus’, $lang_dir);
? function load_theme_textdomain(‘tutsplus’, $lang_dir); { $lang_dir =get_template_directory() . ‘/lang’); custom_theme_setup(); }add_action(‘after_setup_theme’, ‘custom_theme_setup’);
7. UserLevel 10 converts to _________?
Answers:
? Contributor
? Author
? Editor
? Subscriber
? Administrator
8. How can apost ID be retrieved from the permalink?
Answers:
? Its not possible to retrieve the post ID from apermalink due to its structure.
? It can be retrieved by using a Regular Expression.
? wp_get_post_id($permalink)
? url_to_postid($permalink)
9. Which ofthe following code snippets will create plugins back-end page without showingit as menu item?
Answers:
? add_submenu_page withparent slug = null
? add_menu_page with parent slug = null
? add_submenu_page without parent slug = null
? add_menu_page without parent slug = null
10. Can thecontents of the wp-content folder be moved or renamed without changing anysettings?
Answers:
? Yes
? No
11. Which ofthe following codes will return the current plugin directory in WordPress?
Answers:
? <?phpplugin_basename($file); ?>
? <?php plugin_basename(‘url’); ?>
? <?php bloginfo_plugin(‘url’); ?>
? <?php content_plugin_url( $path ); ?>
12. Which ofthe following is the correct sequence of steps to adapt a WordPress plugin to amultisite?
Answers:
? 1. Use $wpdb toiterate through all blogs 2. Hook according to the $blog_id 3. Install theplugin as Network only 4. Uninstall depends the specific plugin
? 1. Use $wp_posts to iterate through all blogs 2. Hook according to the$function 3. IInstall the plugin as Network only 4. Uninstall depends thespecific plugin
? 1. Use $wp_posts to iterate through all blogs 2. Hook according to the$function 3. Install other activations except Network 4. Uninstall is the samefor all the plugins
? 1. Use $wp_posts to iterate through all blogs 2. Hook according to the$function 3. Install the plugin as Network only 4. Uninstall is same for allthe plugins
13. Which ofthe following is the correct way to get WordPress Post ID from the Post title?
Answers:
? $page = get_page_title( ‘About’ ); wp_pages( ‘exclude=’. $page->ID );
? $page = get_page_by_title(‘Home’ ); $page_id = $page->ID;
? $page = get_page_by_title( ‘About’ ); wp_pages( ‘exclude=’ . $page->ID);
? None of the above
14. What isthe first action you need to take for enabling the WordPress multisite (MS)feature?
Answers:
? Enable the WordPress multisite feature on admin panel
? Enable the Network feature
? Add this code towp-config.php file: define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );
15. Metatags can be added to WordPress pages by ________________.
Answers:
? using plug-ins
? adding them to the header.php file
? updating the database
? a and b
? b and c

16.WordPress’s requirements are modest. At minimum, which of the followingstandards should your server support for WordPress 3.1?
Answers:
? PHP version 4.4.9 or greater, MySQL version 4.0 orgreater
? PHP version 4.3 or greater, MySQL version 4.1.2 or greater
? PHP version 4.4.9 or greater, MySQL version 5.1 or greater
? PHP version 4.3 orgreater, MySQL version 5.1 or greater
17. Which ofthe following will give the option to add inline Ajax for comment posting?
Answers:
? Enabling Ajax in thewp-config.php file
? Activating Ajax from the admin settings of WordPress
? Using the Ajax Comment Posting plugin
? WordPress doesn’t support inline Ajax.
18. What isthe limitation to the depth of your categories?
Answers:
? 10 levels
? 20 levels
? No limit levels
19. Which ofthe following code snippets best protects a system from SQL injections?
Answers:
? sql_real_escape_strong()
? mysql_real_escape()
?mysql_real_escape_string()
? mysql_not_real_delete_string()
20. Which ofthe following role levels has the highest privilege?
Answers:
? Level_0
? Level_10
? Depends on your settings.
? Every role level has the same privilege.
21. How canthe Home link be disable from the WordPress top nav?
Answers:
? Using Jquery to hideit
? By adding this code in functions.php function page_menu_args( $args ) {$args[‘show_home’] = FALSE; return $args; } add_filter( ‘wp_page_menu_args’,‘page_menu_args’ );
? wp_nav_menu( array(‘menu’ => ‘news’, ‘show_home’ => false))
? Can not disable the default Home link from wordpress top nav
 22. Which ofthe following functions can be used to create a WordPress page?
Answers:
? wp_insert_post()
? wp_insert_page()
? wp_create_post()
? wp_create_page()
23. Whichfunction is used to display the name of current page in wordpress?
Answers:
? get_the_title()
? content_title()
? page_name()
? post_name()
24. Which ofthe following methods can be used to make permalinks SEO friendly?
Answers:
? Updating the database.
? Changing the source code.
? Configuring the featurein the config file.
? Configuring the feature in the admin settings.
25. Which ofthe following is the correct way to add custom excerpts length identifiers inWordPress?
Answers:
? By adding excerpt_length filter in function.php
? Can’t declare custom excerpts in wordpress
? Custom exceprts arealready available in wordpress
? Using the_excerpt(‘long’); or the_excerpt(‘short’)
26. On whichof the following databases can WordPress be installed by default?
Answers:
? MySQL
? Oracle Database
? Microsoft SQL Server
? PostgreSQL
27. Which ofthe following actions must be performed to import data fromwordpress.com?
Answers:
? Enter the full accessto wordpress.com into the data import form so that it canautomatically connect and directly retrieve content.
? Import from 
wordpress.com’s RSS.
? Login to 
wordpress.com, then the exportdata using the export tool, then import an exported xml file to the site.
28. Which ofthe following is the correct code to get an array of every image uploaded to aparticular post?
Answers:
? $images =&get_children( ‘post_type=attachment&post_mime_type=image&post_parent=10’);
? $images = wp_get_attachment_url( get_post_thumbnail_id($post->ID) );
? $images = get_post(7, ARRAY_A);
? It cannot be done
29. Which ofthe following will echo the base URL of a WordPress site?
Answers:
? <?php echo get_bloginfo(‘base_url’) ?>
? <?php echoget_bloginfo(‘url’) ?>
? <?php echo get_bloginfo(‘site_url’) ?>
? <?php echo get_website_url() ?>
30. Which ofthe following functions are used when adding CSS and jQuery codes on aWordPress plugin?
Answers:
? wp_register_style
? wp_enqueue_style
? wp_enqueue_script

? None of these.
31. In orderto display a widget, the user must _________________.
Answers:
? set the «showproperty» of the desired widget to «true»
? drag the desired widget to the side ba
? add the desired widget to the post
? change the source code
32. Which ofthe following is a Online Code Coloring Service?
Answers:
? Prettify
? SyntaxHighligherText
? Edit Pad
? Collabedit
33. What isthe name of theme file for a page with slug ‘about’?
Answers:
? page-slug-about.php
? page-about.php
? about.php
34. Who ofthe following persons can read a post locked by password?
Answers:
? Only administrators, editors and authors
? Registered users whoknows password
? Anyone who knows a password
35. In thisstock quote api for wordpress of yahoohttp://download.finance.yahoo.com/d/quotes.csv?s=GOOG&f=ll, what does‘ s’ stand for?
Answers:
? Stock Format
? Stock Variable
? Stock Symbol
? Stock Supplier
36. Which ofthe following is a quick way to move a WordPress website from one server toanother?
Answers:
? Using migrationplugin
? Copying wordpress files and database from source to destination server
? Using XML export through wp-admin interface
? Install new wordpress and copy theme and plugin directory
37. Which ofthe following will remove anchors from all nodes/levels except the 4th levelnodes of a WordPress category?
Parent node(1st level)
—>Child node (2nd level)
—->3rd level node
——>4th level node
Answers:
? .cat-item a, .cat-item .cat-item a.hover {cursor:default;} .cat-item .cat-item a.hover {cursor: pointer;}
? .cat-item a, .cat-item .cat-item a {cursor: default;} .cat-item .cat-itema {cursor: pointer;}
? .cat-item a, .cat-item.cat-item .cat-item .cat-item a {cursor: default;} .cat-item .cat-item.cat-item a {cursor: pointer;}
? .cat-item a, .cat-item .cat-item a:hover {cursor: pointer;} .cat-item.cat-item a:hover {cursor: default;}
38. Imagesize limits can be set _______________.
Answers:
? directly in the posts
? in the wp-imageresize plug-in
? in the admin settings
? a and
39. How cana user be found through its meta data?
Answers:
? User can not be retrieved through its meta data
? get_user_by_metadata($metaid,$metavalue)
? get_user($args)
? get_users($args)
40. WhichPHP method(s) can be used to send form data that is persistent acrosssucceeding page views (such as for a language selection feature) in WordPress?
Answers:
? POST
? GET
? SESSION or COOKIE
? POST or GET
41. Which ofthe following will call the WordPress media uploader form element?
Answers:
? <formenctype=»multipart/form-data» method=»post»action=»<?=bloginfo(«siteurl»);?>/wp-admin/media-upload.php?inline=&upload-page-form=»class=»media-upload-form type-form validate» id=»file-form»>
? <a onclick=»return false;» title=»Upload image» class=»thickbox»id=»add_image»href=»media-upload.php?type=image&TB_iframe=true&width=640&height=105″>UploadImage</a>
? <a href=»media-upload.php?type=image&TB_iframe=true&width=640&height=105″>UploadImage</a>
? <form enctype=»multipart/form-data» method=»post»action=»<?=bloginfo(«bloginfo»);?>/wp-admin/media-upload.php?inline=&upload-page-form=»class=»media-upload-form type-form validate» id=»file-form»>
42. Which ofthe following is the correct way to print the slug property of $firstTag objectin this code snippet?
$tags =wp_get_post_tags($post->ID);
$firstTag = $tags[0];
Answers:
? $firstTag[‘slug’];
? $firstTag->slug
? $firstTag.slug
? $firstTag[0][‘slug’]
43. Which ofthe following code snippets is the correct way to get content from Tinymce viajavascript ?
Answers:
? document.getElementById(‘content’)
? tinymce.activeEditor.getContent();
? tinymce.element.getContent();
? document.getElement(‘tinymce_content’)
44. Is supercache a built-in plugin of WordPress?
Answers:
? Yes
? No
45. Which ofthe following will show the most recent post (by date) from a custom taxonomy?
Answers:
? select * from wp_posts whereID in( select ID from ( select wp_posts.ID , wp_posts.post_date, d.name fromwp_posts as a join wp_term_relationships as b on ( a.ID = b.object_id) joinwp_term_taxonomy as c on (b.term_taxonomy_id = c.term_taxonomy_id) joinwp_terms as d on (c.term_id = d.term_id) where c.taxonomy = ‘post-series’ groupby d.name having (wp_posts.post_date = max(wp_posts.post_date)) )tmp)
? select * from wp_posts where ID in(select ID from ( select wp_posts.ID , wp_posts.post_date, d.name from wp_postsas a join wp_terms as d on (c.term_id = d.term_id) where c.taxonomy =‘post-series’ group by d.name having (wp_posts.post_date =max(wp_posts.post_date)) )tmp)
? select * from wp_posts where ID in(select ID from ( select wp_posts.ID , wp_posts.post_date, d.name from wp_postsas a join wp_term_relationships as b on ( a.ID = b.object_id) joinwp_term_taxonomy as c on (b.term_taxonomy_id = c.term_taxonomy_id) joinwp_terms as d on (c.term_id = d.term_id) having (wp_posts.post_date =max(wp_posts.post_date)) )tmp)
?select * from wp_posts where ID in( select ID from ( select wp_posts.ID ,wp_posts.post_date, d.name from wp_posts as a join wp_term_relationships as bon ( a.ID = b.object_id) join wp_terms as d on (c.term_id = d.term_id) wherec.taxonomy = ‘post-series’ group by d.name having (wp_posts.post_date =max(wp_posts.post_date)) )tmp)
46. What arethe correct steps in wordpress plugin development:
Answers:
? Step 1 — Create your file and let it be known as a plugin Step 2 –Create the objects of your plugin Step 3 – Adding your actions and filters Step4 – Adding settings/options to your plugin Step 5 — Finishing the code
? Step 1 – Adding settings/options toyour plugin Step 2 — Create your file and let it be known as a plugin Step 3 –Create the objects of your plugin Step 4 – Adding your actions and filters Step5 — Finishing the code
? Step 1 – Create the objects of yourplugin Step 2 – Adding settings/options to your plugin Step 3 — Create yourfile and let it be known as a plugin Step 4 — Finishing the code
? Step 1 – Create the objects of yourplugin Step 2 – Adding settings/options to your plugin Step 3 — Finishing thecode
47. What isthe output of the following code?
<ulid=»sortable»>
<li id=»1″>example 1</li>
<li id=»2″>example 2</li>
<li id=»3″>example 3</li>
<li id=»4″>example 4</li>
</ul>
$(document).ready(function(){
$(‘#sortable’).sortable({
update: function(event, ui) {
var newOrder =$(this).sortable(‘toArray’).toString();
$.get(‘saveSortable.php’, {order:newOrder});
}
});
});
Answers:
? Removes positions from database based on the user input
? Saves sortable positions to data basebased on the user input
? Adding new sortable positions fromanother data base
?Sorting out existing positions without updating the data base with the new userinputs
48. Which ofthe following is the correct way to assign a category to a WordPress post?
Answers:
? wp_set_post_categories($postId,$categories)
? wp_set_category($catId,$postId)
? By XML-RPC call to wpc.newPost
? This is not possible
49.Conditional tags can be used to _______________________.
Answers:
? get all comments from one post
? get all posts from one category
?change the content to be displayed
? None of the above: conditional tagsare not available in WordPress.

50. Which ofthe following commands can change the ownership of WordPress directory towww-data (for Apache)?
Answers:
? sudo chown -Rf www-data *
? chown -Rf www-data *
? sudo crown -Df www-data *
? Alldo chown -Rf www-data *
51. How cana custom content filter be added?
Answers:
? By using add_action(‘the_content’,’my_custom_filter’)
? Byusing add_filter(‘the_content’,’my_custom_filter’)
? By usingwp_filter(‘the_content’,’my_custom_filter’)
? By usingadd_action(‘content’,’my_custom_filter’)
52. Which ofthe following is the correct way to redirect the default login and registrationpage URL to a custom login and registration page URL?
Answers:
? add_action(‘init’,’possibly_redirect’); function possibly_redirect(){global $pagenow; if( ‘wp-login.php’ == $pagenow ) { return(‘Your custom url’);exit(); } }
?add_action(‘init’,’possibly_redirect’); function possibly_redirect(){ global$pagenow; if( ‘wp-login.php’ == $pagenow ) { wp_redirect(‘Your custom url’);exit(); } }
?add_action(‘init’,’possibly_redirect’); function possibly_redirect(){ global$pagenow; if( ‘wp-login.php’ == $pagenow ) { redirect(‘Your custom url’);exit(); } }
?add_action(‘init’,’possibly_redirect’); function possibly_redirect(){ global$pagenow; if( ‘wp-login.php’ == $pagenow ) { wp_return(‘Your custom url’);exit(); } }
53. How cana WordPress template be integrated inside a codeigniter framework usingWordPress functions like wp_header,wp_footer,wp_sidebar?
Answers:
? Include the file wp-blog-header.php from WordPress installationdirectory to codeigniters index.php and create template inside codeigniter’sview.
? Include the file wp-settings.php fromWordPress installation directory to codeigniters index.php and create templateinside codeigniter’s view.
? Create template inside WordPresstheme directory and include the file in codeigniter’s view.php file.
? It is not possible to integratewordpress with codeigniter.
54. Which ofthe functions below is required to create a new taxonomy?
Answers:
? add_taxonomy
?register_taxonomy
? create_taxonomy
55. Which ofthe following actions cannot be hooked in with add_submenu_page() function?
Answers:
? admin_submenu
? admin_menu
?user_admin_menu
? network_admin_menu
56. Which ofthe following is the correct way to filter the content for a few posts?
Answers:
? By using apply_filters(filter,postId)
? This is not possible in wordpress
?Can create filter for posts in a specific wordpress category
? Passing arguments intothe_content()
57. What isthe function of add_filter in WordPress?
Answers:
? It registers a filter for atag.
? It removes line breaks from the pageslist.
? It is a companion function toapply_filters().
?All of the above.
58.____________ can manage their own profiles, but can do virtually nothing elsein the administration area.
Answers:
? Contributor
? Author
? Editor
?Subscriber
? Administrator
59. Arecategories and tags available for pages?
Note:Categories must have distinct slugs. Even if two categories have differentparents and would therefore have different permalinks, you can’t assign themthe same slug.
Answers:
? Yes
? No
60. Which ofthe following will correctly add custom mod rewrite rules to .htaccess from aWordPress plugin?
Answers:
? $custom_mod_rewrite = newcustom_mod_rewrite; register_activation_hook( __FILE__, array($custom_mod_rewrite,‘flush_rewrite_rules’)); register_deactivation_hook( __FILE__,array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’));add_action(‘generate_rewrite_rules’, array($custom_mod_rewrite,«generate_rewrite_rules»)); class custom_mod_rewrite { function __construct() {$this->wp_rewrite = & $POST[«wp_rewrite»]; }}
?$custom_mod_rewrite = new custom_mod_rewrite; register_activation_hook(__FILE__, array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’));register_deactivation_hook( __FILE__, array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’));add_action(‘generate_rewrite_rules’, array($custom_mod_rewrite,«generate_rewrite_rules»)); class custom_mod_rewrite { function __construct() {$this->wp_rewrite = & $GLOBALS[«wp_rewrite»]; } }
? $custom_mod_rewrite = new custom_mod_rewrite;register_activation_hook( __FILE__, array($custom_mod_rewrite,‘flush_rewrite_rules’)); register_deactivation_hook( __FILE__,array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’));add_action(‘generate_rewrite_rules’, array($custom_mod_rewrite, «generate_rewrite_rules»));class custom_mod_rewrite { function __construct() { $this->wp_rewrite =& $GLOBALS[«wp_rewrite»]; } function mod_rewrite_rules($rules) { returnpreg_replace(‘#^(RewriteRule \^.*/)\?\$plugin_name .*(
http://.*) \[QSA,L\]#mi’, ‘$1 $2 [R=301,L]’, $rules); } }
? $custom_mod_rewrite = newcustom_mod_rewrite; register_activation_hook( __FILE__,array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’)); register_deactivation_hook(__FILE__, array($custom_mod_rewrite, ‘flush_rewrite_rules’));add_action(‘generate_rewrite_rules’, array($custom_mod_rewrite,«generate_rewrite_rules»)); class custom_mod_rewrite { function __construct() {$this->wp_rewrite = & $SESSION[«wp_rewrite»]; } }
61. What isthe BEST way to get last inserted row ID from WordPress database ?
Answers:
? Use the following code snippet$lastid->$wpdb=$last->get_row;
? The call to mysql_insert_id() insidea transaction should be added: mysql_query(‘BEGIN’); // Whatever code that doesthe insert here. $id = mysql_insert_id(); mysql_query(‘COMMIT’); // Stuff with$id.
? The following code snippet should beadded $last = $wpdb->get_row(«SHOW TABLE STATUS LIKE ‘table_name'»); $lastid= $last->Auto_increment;
?Straight after the $wpdb->insert() insert, the following code should beadded: $lastid = $wpdb->insert_id;
62. Which ofthe follow is a WordPress alternatives for Ruby on Rails?
Answers:
? Refinery
? Typof
? Symenta
? Rubyalt
63. Which ofthe following code snippets can be used to create custom POST status inwordpress 3.0 +?
Answers:
? register_new_post()
? register_post_status()
? add_new_post_status()
? modify_post_status()
64. How canthe upload media panel be included in a WordPress template/plugin?
Answers:
? By using function wp_enqueue_script(‘media-upload’)
? By using function wp_add_media( );
? By using functionwp_enqueue_script(‘upload’);
? By using functionwp_add_script(‘media-upload’);
65. What arethe database privileges that are required for WordPress?
Answers:
? insert, delete, update, dropand alter
?select, insert, delete, update, create, drop and alter
? insert, delete, update, create, dropand alter
? insert and delete
66. Which ofthe following is an example of a Word Press plugin that provides multilingualcapabilities?
Answers:
? WP Super Cache
?qTranslate
? BuddyPress
? Hotfix
67. Apossible way to allow the display of several authors’ names on one post is to______
Answers:
? update the database
? change the admin settings
? change the config files
?use a plug-in
68. In whichway MD5 hash does wordpress stores and represents?
Answers:
? In Hex string
? InBase64 string
? in raw data file
? text file
69. What isthe first action you need to take for enabling WordPress MU feature?
Answers:
? Enable WordPress MU feature on admin panel
? Enable Network feature
? Add this code to wp-config.php file:define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );
70. What isAutomated Testing in WordPress?
Answers:
? Automated testing is running test cases where manual intervention isnot required to run each one.
? It is a plugin which is used to testyour custom template or plugin.
? It is a function available inWordPress to test the custom template/plugin.
? There is no such thing as AutomatedTesting in WordPress.
71. You canlimit the number of revisions WordPress stores by _____
Note:Categories must have distinct slugs. Even if two categories have differentparents and would therefore have different permalinks, you can’t assign themthe same slug.
Answers:
? adding the following line to your wp-config.php file:define(‘WP_POST_REVISIONS’, 3);
? using a plugin
? changing a setting on admin panel
72. Which ofthe following snippets disable depreciated warnings in WordPress like this one?
«Deprecated:Assigning the return value of new by reference is deprecated in/home//public_html/hub/wp-settings.php on line 647»
Answers:
? define(E_DEPRECATED, false);
? error_reporting(E_ALL ^E_DEPRECATED);
? define(E_NOTICE, false);
?error_reporting(WP_DEBUG, true)
73. Onepossible way to collect realtime statistics about traffic on a WordPress siteis:
Answers:
? using a built-in tool
?using a plugin
? using a widget
? Traffic statistics cannot becollected on a WordPress site.
74._____________ can publish, edit, and delete their own posts. They cannot writepages. They can upload some kinds of media files, and they are allowed to useonly the limited set of HTML tags.
Answers:
? Contributor
?Author
? Editor
? Subscriber
? Administrator
75. How canan <li> tag’s class and ID attributes be removed from menu items and pagelists?
Answers:
? add_filter(‘nav_menu_css_class’, ‘my_css_attributes_filter’, 100, 1);add_filter(‘nav_menu_item_id’, ‘my_css_attributes_filter’, 100, 1);add_filter(‘page_css_class’, ‘my_css_attributes_filter’, 100, 1); functionmy_css_attributes_filter($var) { return is_array($var) ? array() : »; }
? add_filter(‘nav_menu_css_class’,‘my_css_attributes_filter’, 100, 1); add_filter(‘nav_menu_item_id’,‘my_css_attributes_filter’, 100, 1); function my_css_attributes_filter($var) {if(is_array($var)){ $varci= array_intersect($var, array(‘current-menu-item’));$cmeni = array(‘current-menu-item’); $selava = array(‘selectedmenu’);$selavaend = array(); $selavaend = str_replace($cmeni, $selava, $varci); }else{ $selavaend= »; } return $selavaend; }
? add_filter(‘wp_nav_menu’,’strip_empty_classes’); function strip_empty_classes($menu) {$menu = preg_replace(‘/ class=([«\’])(?!active).*?\1/’,»,$menu); return $menu;}
? None of the above
76.____________ can publish, edit, and delete posts and pages written by any user.They can upload some kinds of files, and they can write HTML withoutrestrictions. They can manage links and categories, and they can moderatecomments. Editors and administrators are also the only users allowed to readprivate posts and pages.
Answers:
? Contributor
? Author
? Editor
? Subscriber
?Administrator
77. How manybuilt-in user roles does WordPress have?
Answers:
? 3
? 4
? 5
? 6
78. How canWordPress comments be saved in Markdown format?
Answers:
? <?phpadd_filter(«hook_comment_text’, ‘Markdown’); ?>
? WordPress does not support theMarkdown format.
? <?phpadd_filter(‘comment_text’, ‘Markdown’); ?>
? <?phpadd_filter(‘comments’, ‘Markdown’); ?>
79. Which ofthe of the following code snippets removes the “Home” link from the“wp_nav_menu”?
Answers:
? <? php wp_nav_menu(array(‘menu’ => ‘news’, ‘show_home’ => false)); ?>
? <? php wp_nav_menu( array(‘menu’=> ‘news’, ‘show_home’ =0)); ?>
? Infunctions.php following code should be added:
function page_menu_args( $args ){
$args[‘show_home’] = False;
return $args;
}
add_filter( ‘wp_page_menu_args’,‘page_menu_args’);
Plus additional snippet code:
wp_nav_menu( array(‘echo’=>true));
? $(“div.menu > u;li:first-child”).css(“display”,”none”);
80. Which ofthe following will change the default ordering of categories in the WordPresspost edit page?
Answers:
? Adding ‘checked_ontop’ => FALSE to the args in wp_terms_checklist()in the functions.php file
? Disabling category ordering in theWordPress admin settings
? Setting category_ordering=false inthe wp-config.php file
? Adding ‘category_ordering’ =>FALSE to the args in wp_terms_checklist() in the functions.php file
81. Which ofthe following will make a custom query in a WordPress plugin?
Answers:
? <?php $wpdb->query(‘query’);?>
? <?php $query = new WP_Query(‘author=2,6,17,38’ ); ?>
? <?php wp_reset_query(); ?>
?<?php $wpdb-&gt;query(‘select * from my_plugin_table where foo =«bar»‘); ?>
82. Is thefunctions.php file required in each theme?
Answers:
? Yes
? No
83. In aWordPress multisite, how can a new blog site be added from the Network Adminpanel?
Answers:
? add_action( $tag,$function_to_add, $priority, $accepted_args);
? define (‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true);
?do_action (‘wpmu_blog’, $blog_id, $user_id, $domain, $path, $site_id, $meta);
? do_action (‘wpmu_new_blog’,$blog_id, $user_id, $domain, $path, $site_id, $meta);
84. Which ofthe following categories of persons can read a post locked by password?
Answers:
? Only administrators, editorsand authors.
?Registered users who know a password.
? Anyone who knows a password.
85. Whichdeprecated functions are still in use in WordPress?
Answers:
? register_globals()
? magc_quotes()
?addslashers()
? get_permalink()
86. Which ofthe following is the best way to highlight the syntax on a blog createdon wordpress.com?
Answers:
? <div class=”highlight”>{your code} </div>
? [color:red] {your code} [/color]
? install syntax highlight plugin
?[sourcecode language=’php’]{your code}[/sourcecode]